pühapäev, aprill 15, 2007

Meie pere reklaam

Kui veidi aja eest ekraanidel hakkas jooksma uus juustureklaam (teate küll, see kus siuke nunnu laps imetleb armsa näoga juustu ja Jaan Tätte laulab taustaks: "Mõni hetk on elus ilusam kui teine, mõni hetk on kohe väga-väga ilus..."), oli meie peres mitu äratundmist.
Minu köitis ekraanile esmalt laul. Minu meelest on see Tätte üks ilusamaid laule. Ma ei olegi enda sisemuses jõudnud veel selgeks vaielda, kas see reklaam nüüd rikkus selle laulu ära või mitte. Samas on selle laulu sobitamine just selle reklaamiga näite sõnade paljutähenduslikkusest ja see mulle meeldib. Kuniks rõvedaks ei minda.
Teine äratundmine tuli aga Siimule. Kes teadupoolest võikski (kui tema valida oleks) oma toidukaardi vaid juustutoodetest koostada. Mitte nii väga ammu unistas ta ju juustumaitselistest vitamiinidest... - et neid oleks tiba toekam võtta.
Aga et lisaks veel leidsime ühiselt, et samahästi võiks selles reklaamis tüdruku asemel olla Siim ise - igatahes tormab ta seda reklaami kuuldes kohe teleka juurde ja näoilme muutub veel unistavamaks, kui sellel piigal sääl. Sest juust on ju mängus :)

Kommentaare ei ole: