kolmapäev, august 26, 2009

Oooooo! Huulepulk, mis viib peki!

USAs müüakse alates sellest aastast huulepalsamit, mis väidetavalt sisaldab söögiisu pärssivaid aineid ja kiirendab ainevahetust.

Sadakond krooni maksva huulepalsami Fat Burner looja dr. Allan Kurtz väidab, et imevidina kasutajatel on kehakaal langenud 3-5 kilo. "See töötab söögiisu pärssides," kinnitab dr. Kurtz Daily Mailile. "Mu kabinetis on alati küpsiseid ja kooke, aga kui ma seda palsamit kasutan, kaob isu kohemaid."

Dr. Kurtz kinnitab, et söögiisu aitab maha suruda huulepalsamis sisalduv hoodia-nimelise taime ekstrakt. Ainevahetust aitavat kiirendada rohelise tee ekstrakt, rasvade põletamist ergutab ja energiat annab kroompikolinaat.

Briti ülekaalulisusspetsialist Tam Fry möönab, et nii hoodia kui ka roheline tee on teaduslikes uurimustes aidanud kaalukaotusele kaasa. Ent ta kahtleb sügavalt, kas huulevõides sisalduvad minikogused võluaineid võivad kehakaalu drastiliselt vähendada.

"Mingeid imevigureid pole vaja," ütleb Fry. "Ainus võimalus pikaajaliseks kaalukaotuseks on kanda hoolt, et tarbiksite vähem kaloreid, kui ära kuultate."

Uudis siit.

Ma tean ju küll seda, mis Fry ütleb, kuid ikkagi oleks üks selline huulepulk abiks ;)
Ning see oleks justkui loogiline jätk sellele õhtule.

Aga jah, leiutajad, mina unistan veel ka ühest kasulikust küünelakist - et värvin aga küüned punaseks ja pekk ning tselluliit kaovad kui imeväel...

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

pekki, kui haige! :D