pühapäev, veebruar 15, 2009

Talispordine nädalavahetus



Talv on ikka sellepoolest lahe, et võimalusi lustida ja sportida ja neid kahte korraga teha jagub kuhjaga. Vaja vaid pealehakkamist!
Minu järeltulijad olid veidi valmistunud eilseks Tartu Maratoni lastesõiduks ja sinna usinalt kohale ka läksime. Poiss käisi õhtuti lausa pärast karatetrenni Tähtveres veel suusatamas.
Suur oli aga nende pettumus, kui suurematele mõeldud pikki radasid ei jõutud valmis teha ja nad mõlemad pidid piirduma 1,8 kilomeetriga. See on ju titekas! Teistega koos kuut kilomeetrit läbi pusida oleks olnud sootuks teine tera. Aga muidugi, misseals ikka - läbisid mõlemad selle lühema raja, said kaela medali ja olid rõõmsad peale selle.
Isegi nii rõõmsad ja energilised, et kohe maale jõudes tormasid nad taas välja - ja mitte seekord kohalikku rallit vaatama - vaid ikka sportima. Suusatama, kelgutama ja mitmevõistluseid korraldama.
Õigupoolest kulus eilne päev valdavalt raja sissetöötamiseks - lumelabidaga koorikult lahtist lund ära ja see rada siis kuivanud kõrtega ääristada.
Ja täna alles läks mitmevõistluseks lahti. Ja ikka selliseks, mis lastele rõõmu ja mängulusti pakub, suusatamise ja kelgutamise kõrval.
Pildil on algamas mitmevõistluse viimane ala - raja läbimine käputades.
Talv on ikka üks mõnus asi!

2 kommentaari:

ArvoS ütles ...

Tore on lugeda aktiivsete inimeste tegemistest - edu Teile!

Silja ütles ...

Aitäh :)