laupäev, november 25, 2006

Kadripäev


Siin on nüüd hetkeke eilsest kadriõhtust, mil lapsed koos oma klassikaaslase A ja turvamehest emaga (loe: minuga) tegid taas ühe tiiru. Ja lapsed jäid väga rahule! Seekord lasti rohkematesse kohtadesse sisse ja kommi kogunes kotti ikka rohkesti. Ja 100 krooni ja 5 eurot :D
Aga eks nad olid selle ära ka teeninud, sest kurja emana ei lubanud ma juba mardipäeval minna mütsiga lööma ja nii oli neil eilegi ikka korralik kava ette valmistatud ja rahvaviisid huulil.

Tänane hommik algas aga taas tõdemusega - ma lihtsalt ei jaksa hommikul ärgata! Kui juba üleval olen, on ok, aga just see üles tõusmise moment... Ja juba nädal aega on nii.
Jõudsin siiski autismiteemalisele konverentsile õigeaegselt ja kohtusin seal taas põnevate inimestega. Kellega mitte kohtudes oleksin paljust ilma jäänud.
Ja õhtul õnnestus mul sattuda veel pisikesele ehete näitus-müügi avamisele kaubamaja III korrusel E-Kunstisalongis ja armuda ühte imelisse Raili Vinni loodud kaelaehtesse pealkirjaga "Punane ja must". Seda näeb ka siin - see vasakpoolne. Et ehe on üle 10 aasta vana ja käinud ka arvukatel näitustel, on ka selle hind vastav - veidi alla 9000 krooni. :)
Ja homme lähen oma vanaema juurde. Sünnipäevale. Veidi valusale lapsepõlvemaale.

Kommentaare ei ole: