laupäev, november 04, 2006

Ööelu

Täna sattusin pärast I. kodust sünnipäevapidu Tartu ööellu. Uus (juba mõni kuu tegutsenud) ööklubi Maasikas tundus täitsa ontlik paik, eelkõige muusikavaliku suhtes. Aga ilmselt ikkagi 100 juhust 99 korral eelistaksin sinna minna koos isikliku meessoost sõbraga, et ei peaks kartma teksasärkidesse riietatud vuntsonusid.... :) Mitte et mul midagi nende vastu oleks, aga no pole minu maitse lihtsalt :D - lisaks pole ma ka miski ööklubis tutvuja. Mis teha, kui tagasihoidlikkus su üle valitseb.
Kuid see oli küll veider, et riietumise paigas pole ühtegi pingikest, kuhu oma kotti või jope alt välja ilmunud kampsi panna...:)
Pärast tegime koos M-ga veel pika tiiru kesklinnas ja hingasime värsket õhku.
Aga veidi kummastama paneb mind see, et kõik lustikohad siin Taaralinnas nii varakult suletakse - enamus paneb juba kell 2 oma uksed kinni. Nojaa - on ju ka Zavood (aga sinna ei mahtunud sisse, kui oleks mahtunud, poleks jälle välja saanud) ja Pool 6 (kuhu ma väga vabatahtlikult ei kipu) - aga ei ole sellist mõnusat kohta, kus tõesti öösel istet võtta ja jalga puhata. Järelikult mahub veel Tartus ööelu turule üks mõnus paik...

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kui sellise mõnusa kambaga käia, siis pole vaja ju vuntsonusid karta:) Niiet varsti kordame;)