teisipäev, oktoober 06, 2009

Sügispakike käes!



Pärast pikka ootamist jõudis kuldse sügispaki vahetuse pakike lõpuks ka minuni :) Plaanisin pärast teate saamist kohe teise linna otsa kandekeskusesse tormata, kuid vahepeal tuli üks tööülesanne ja nii pidin mitu tundi praadima ... Aga asi oli seda väärt!
Ja lahe on see, et Sigridi pakki otsustasime mitte posti panna, kuna Della aadressiks oli märgitud Tartu aadress ning nagu ma kirjutasin Sigridile saadetud paki postituse juures, liiguvad linnasiseselt pakid ebamõistlikult kaua ja nende kohaletoimetamiseks kulub liiga palju resurssi (igasugust!) ning seetõttu otsustasime Dellale paki otse koju viia. Pärast mõnda ponnistust ja ootamist see eile õnnestus (kohtusin küll Della tütrega) ja täna sain paki samast perest - nii lahe :)
Pakike oli selline tõeliselt minusuguse õrna naise hingele.
Kuldsed küünlad sügisvalgust peletama, pisike lepatriinude ja kassidega nukipadjake (ma veel mõtlen, kas hakkan teda nõeltega torkima või leian talle ehk mõne muu kasutusala), kannatuslille-nõuapähklipuu vannisool (mul endal isiklikku vanni pole, kuid mul on mõned tuttavad vannid ja selle soola lõhn on nii hurmav ja ahvatlev, et proovin selle juba varsti ära), Toffife-kommid, kaunis tekstiiliga kaetud märkmik (ausalt, suure kirjainimesena tekkis mul otsekohe tahtmine sinna midagi kirjutada. Aga esialgu tundub, et ükski mõte pole nii ilus, et seda sinna kirja panna raatsiks. Aga küll need sobivad mõtted ka tulevad :)), isetehtud kotike, mille sisuks olid imelised pärlid ise traadile lükkimiseks ning valmis kõrvarõngad, kaardike ja





heegeldatud lehekujulised laudlinikud. Punased, muidugi :)

Aitäh, Della, selle imearmsa paki eest!

Kommentaare ei ole: