reede, august 24, 2007

Vastuoluline aeg


Lapsed on praegu mõnusas eas. Sellises äärmiselt vastuolulises.
Sigridiga koos teeme näiteks tema barbidele kostüüme ja samal ajal räägime sellest, kas ta võiks värvida oma juuksed mustaks või lõigata need üldse maha. Kas ta võiks pooleli jätta muusikakooli. Ja muid selliseid tähtsaid asju. Ja vaatame selliseid tõsiseid naistekaid. Nagu näiteks "Ikka ilma suudluseta" täna õhtul.
Juuste mustaksvärvimise kompromissina värvisime need täna selliseks punakaks. Tooniva sampooniga - sellega, mis tuleb pestes maha. Et anda juustele mõnusat sära. Laps on seni rahul. Lubasin, et proovime sama tootega ka musta ära. Kui ta süda kuidagi rahu ei saa.
Muusikakooli teema ilmselt jätkub nädala pärast. Mina kurja emana seda pooleli jätta ei luba. Kolm aastat ju ikkagi käidud. Ja annet on lapsel ka.
Aga barbid saavad endale järjest uusi kostüüme. Selle kirju pihikseeliku heegeldasin mina lõngast, mis Siimu pinalist üle jäi. Helesinise kostüümi heegeldas Sigrid ise. Komplekti kuulub siis müts, sall, topp ja seelik. Sall on pildil moekalt üle käe heidetud, sest toas on ju palav.
Pühapäeval tuleb Siim ka maalt linna tagasi.

Kommentaare ei ole: