teisipäev, veebruar 27, 2007

Tõeline ebaõnn

Nii, ja pühapäevane lesimispäev läks sujuvalt üle miski tõvega võitlemiseks. Eilsest hakkas ming kimbutama nohu ja valus kurk, mis teeb justkui järjest rohkem liiga. Täna õhtuks on lisandunud nõrkus ja palavik. Säh sulle siis puhkust!
Ja haiged on teisedki pereliikmed, vaid Sigrid, kes eelmisel nädalal oksendas ja kõrges palavikus oli, käib kobedal sammul koolis.
Ja lisaks, nagu sellest kõigest veel vähe oleks, pandi eelmisel nädalal jalaluu murdnud õelaps haiglasse. Lähen homme teda vaatama ja püüan sotti saada, milles point.
Aga eile käisin kaubamajas kulutama sünnipäevaks saadud kinkekaarte - eile sain viimast päeva Partnerkaardiga 10% allahindlust.
Ja taas kogesin oma äärmist ebapraktilisust, selle asemel, et osta endale näiteks uus ja hea pann, ostsin kaks CD-d: Tõnu Raadiku "Mantlikohviku" ja kogumiku, mis on koostatud Ott Arderi sõnadele tehtud lauludest. "Kõigest sits" oli pealkirjaks.
Homme pean minema ühele kokkulepitud kohtumisele ja TÜMKI mälumängust ei raatsi ka loobuda. Ehk peaks perearstigagi oma tõvest rääkima?
Aga kops hakkab vaikselt üle maksa minema (milline veider ütlemine, nagu ma juba aastaid selle üle pead murran, kuid ometi see meeldib mulle oma totruses), sest kõik plaanitud tegemised on unaruses.

Kommentaare ei ole: