laupäev, september 16, 2006

vähem nohu

Hommikul ärkasin rõõmsalt - tunne oli palju tervem ja ka nohu on oluliselt vähem. Või isegi peaaegu polegi:) Järjest rohkem on lootust, et esmaspäeval saab tööle.
Tervenemine oli isegi nii, et neljapäevane jõuetusetunne oli kadunud ja läksin kooli. Ja ei kahetse: oma ainet tundvate inimeste loengus on ikka hääd käia. Alustasime eakate hoolekandeasutuse personali koolitusprojekti ka, näis, kas see kuhugi üldse viib. Vähemalt saan oma kursusekaaslastele oma teadmiste ja kogemustega abiks olla.
Ja kodune remont edeneb lausa võimsalt - täna peitsime värvipotid kappi (tõsi - kapist said eelnevalt kõik mu teadust täis paprid ja hobi korras kogutud nikerdamisvahendid välja tõstetud, lastetuppa karbi sisse) ja panime peaaegu tervele põrandale parketi ära! Oleks vist kõik pannud, aga mõned lauad jäid puudu - õnneks on see totter ehituspood paljude seast, mis Tartus olemas on, ka pühapäeval normaalselt avatud.
Ja muidugi ilma Insu terava mõistuse ja osavate käteta oleks see parkett panemata jäänudki, mina olin niisama moraalne tugi, sobitaja ja vahamäärija.
Aga seda kuidas toda põrandat ainult kuivalt hooldada, ei kujuta ma ette. põranda puhastamine käib ju ikka nii, et vesi ja lapp ja ämber...

Kommentaare ei ole: