esmaspäev, september 20, 2010

Glamuuri

Sain täna valmis oma punase kotikese, mille kallal siin tükk aega pusimist oli.



Idee ju iseenesest lihtne - lõng nimega Katia Trico Fieltro on mõeldud masinas viltimiseks. Et tee aga oma asi valmis, pista masinasse ja seadista see 40 kraadise pesuprogrammi peale.
Tegelikkuses oli asi aga keerulisem. Kudusin ühe toki lõnga lapiks, millest kott kokku õmmelda. Pistsin selle pesumasinasse, seadistasin masina 40 kraadi peale. Kuid tulemus - peaaegu ei miskit.
Pärast pesumasinast väljavõtmist nühkisin veidi käsitsi viltida ja siis hakkas tulemus veidi looma, kuid polnud ikka päris see. Eelmisel nädalal lõngapoes käies kurtsin oma muret ja ennäe - ka müüjail endil olnud lõnga katsetades sama probleem. Aga 60 kraadine pesuprogramm andnud juba tulemusi. Proovisin siis kodus järgi ja peaaegu tuligi.
Nüüd kaunistasin kotikese ära ka ja olen täitsa rahul. Veelgi enam - olen kindlalt veendunud, et mul on vaja selliseid pisikesi kotikesi, kuhu mahub telefon, huulepulk ja pisut raha veel paljudes erinevates värvides. Ja lilla lõng on juba kapi peal ootel. Ja ilmselt siis need kotid, mida ma parasjagu ei tarvita, hakkavad endas peitma fotokat, GPS-i või muid tarvilikke asju.
Ahjaa, seda õppisin ka, et asja peaks enne pesumasinasse pistmist ka kokku õmblema ja viimistlema. Valmis asi on lihtsalt nii paks, et selle töötlemine on keeruline.

Kommentaare ei ole: