pühapäev, jaanuar 23, 2011

Tahan vana finišit tagasi!



Sel nädalavahetusel oli Otepääl taas suusapidu, mis pakkus vaatemängu ja emotsioone ja võttis mu hääle :) - Tore oli, ühesõnaga. Minu jaoks kuuendat korda.

Ainus, mille kallal nuriseda ja tegelikult on see vähemalt pealtvaatajatele oluline asi: uuendused staadionil olid viinud finiši rahvast tüki maad eemale plankude taha. Ja võtsid üsna kalli piletihinna juures ära suure osa rõõmust - ei näinud enam sportlasi nii lähedalt. Kui eile läksid ringid staadionilt rahva eest läbi, siis täna suusatasid sprtlased kuskil kaugustes. Täna oleks väga-väga tahtnud oma silmaga näha seda, kes millal üle joone libiseb - napikaid ja fotofinišeid oli päris mitu. Aga - sportlaste vaatamise asemel (kes teisel pool planku rühkides nägid välja nagu hülged) kinnistusid pilgud ekraanile, et tähtsatest sekunditest osa saada.

Kardan, et tuleval aastal on selliste tingimuste juures tribüünile pileti ostjaid vähem kui tänavu. Ja see oleks ju ometi piinlik, kui telekaamerad peaksid sportlastele taustaks pooltühje tribüüne näitama...

Seega - andke meile meie vana finiš ja veel suurem rõõm maailma suusaässade kihutamisest tagasi!

Pildil on tribüüni eest mööda rühkiv Andrus Veerpalu, kes tegi eile väga hea sõidu ja saavutas viienda koha.

Kommentaare ei ole: